Taksici Dizisi Taksici Yeni Dizi


Ezelden sonra Taksici Dizisi ile ekrana gelecek olan senarist Kerem Derenin yeni dizisinde İtalyan oyunuc Lavinia Longhide rol alacak.

Longhi, Süreç Filmin Taksici isimli dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu ile başrol oynayacak. Ezelin senaristi Kerem Derenin yazdığı, yine Ezelin 2. yönetmeni Cem Karcının ise yöneteceği dizide, Türkiyeye tatile gelen ve fuhuş batağına düşürülen 2 İtalyan kadının kurtarılış öyküsü ekrana aktarılacak.
Ezelin senaristi Kerem Derenin kaleme aldığı dizide taksiciyi, son olarak FOXun Ömre Bedel projesinde rol alan Mehmet Ali Nuroğlu canlandıracak. Rol için önceden Murat Yıldırımın adı anılıyordu. Milliyetin haberine göre, Atvde ekrana gelmesi planlanan proje için İtalyadan 2 yıldız oyuncu getirilecek. Dizide Türkiyeye gelen ve fuhuş batağına düşürülen 2 yabancı kadının kurtarılma öyküsü ekrana taşınacak.
Süreç Filmin patronu Ali Gündoğdu,"Rol için ünlü bir kadın oyuncu ile de anlaşmıştık ancak sonra Deli Saraylıda yabancı karakterleri Türk oyuncuların canlandırdığını ama seyirciye bu durumun inandırıcı gelmediğini hatıtlayıp İtalyan oyuncularla çalışmanın daha doğru olduğuna karar verdik" dedi.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a reply

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli