Tnt Arka Sıradakiler Ne Zaman Başlayacak

Arka Sıradakiler dizisi bitmiş, yerine Arka Sıradakiler Umut çekilmişti. Ancak yeni versiyon reyting alamayınca bitirilmişti. Şimdi dizinin bir noktasından itibaren yaşanlar rüya olarak gösterilip, oradan itibaren yeni bölümleriyle yeni kanalı TNT'de olacak..

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran, gençlerin sevgilisi "Arka Sıradakiler" yeni kanalı TNT'de....

Kabus bitti. Artık her şey yine eskisi gibi olacak....

Oktay, Mercan'ın peşindeki kişiler tarafından öldüresiye dövülüp denize atılır. Saffet onu kurtarır ama Oktay komadadır. Saffet'in annesi Meral, Oktay'ı bilinmeyen bir yerde bir doktor gözetiminde tutar. Saffet, Kerem'in babası Doğan'ı tartışma sonucu kazara öldürür. Meral oğlunu bu cinayetten uzak tutmak için onu yurt dışına kaçırtır. Bu arada Saffet Gamze'ye hala deli gibi aşıktır.

Oktay'ın durumu Meral için bulunmaz bir fırsattır. Oğlunun işlediği cinayeti komada olan Oktay'a mal edecek böylelikle Gamze ile Saffet'in de kavuşmasını sağlayacaktır. Oktay 4 ay boyunca komada kalır. Bu esnada gördüğü kabuslar bizim şu ana kadar izlediklerimizdir. Oktay uyandığı zaman bu kabuslar peşini bırakmayacak ve Meral'in şantajı büyük bir oyuna dönüşecektir.

İbo ile Sibel'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Sibel'in yaşayacağı bu sürpriz İbo'nun hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır.

Tayfa eski günlerdeki gibi mücadeleye devam eder ve kötülüklere el birliğiyle karşı koyar.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

One Response to Tnt Arka Sıradakiler Ne Zaman Başlayacak

  1. valla isterim ki kavga biraz çok olsun çünkü buralarda kavgalı diziler izlenirrr

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli